Linda Sjöberg är socionom, som är född och uppvuxen på Gotland, men numera bor på Kungsängen, nordväst om Stockholm, men sina tvillingar på åtta år. Hon har alltid varit intresserad av att jobba med människor, samt har ett stort intresse för hälsa. Linda hjälper i dag människor till en bättre hälsa via nya fröbaserade produkter som lanserades i Skandinavien för en tid sedan.

Linda har, som sagt alltid varit intresserad av hälsa och att hjälpa både sig själv och andra människor till bättre hälsa.

- Redan i ung ålder fick jag problem med mage och tarm. Senare i livet fick jag problem med yrsel, stress och utmattning vilket ledde till fibromyalgi med värk i hela kroppen.

Linda insåg tidigt att sjukvården inte kunde hjälpa henne med sina hälsoutmaningar utan att det var upp till henne själv om hon ville få till en förändring.

- Jag blev nyfiken på alternativmedicin och har säkert provat det mesta som finns på marknaden med blandade resultat och utan att få den effekt jag eftersträvade. Resultatet kom först när jag provade fröbaserade produkter och i dag mår jag bra!

Vad är det roligaste med att jobba med hälsa och människor?

- Det absolut roligaste med att jobba med människor och hälsa är att se hur människor får tillbaka sin hälsa, vitalitet och framtidshopp, kanske efter en långvarig sjukdom eller svår diagnos. Eller när människor hittar produkten som dem länge har sökt efter och som förändrar personens liv.

Hur tar du hand om dig själv för att orka och vara frisk?

- Framför allt använder jag fröbaserade produkter som innehåller den näring jag behöver för att orka med arbete, barn, träning med mera. Produkterna bygger upp mitt immunförsvar så att jag håller mig frisk även i sjukdomstider.

Linda tänker även att det är viktigt med fysisk aktivitet för att behålla den fina hälsa hon har byggt upp. Hon gillar att gå promenader och hon går på yoga. Ibland tränar hon tillsammans med sina barn.
De människor hon möter i sitt arbete ger henne också mycket energi, tillägger hon.

Intresset för hälsa tycks öka? Varför tror du att det är så?

- Då sjukvårdens resurser är begränsade märker vi att intresset för alternativmedicin och hälsa ökar. Vi är duktiga på att värna om miljön och intresset för naturliga, giftfria produkter ökar. Vi lever också allt längre i Sverige och människor vill vara aktiva och hälsosamma långt upp i åldrarna.

Linda menar att det allra viktigaste är att satsa på en naturlig produkt med hög näringstäthet då vi utsätts för mycket gifter, miljöföroreningar och omvärldsstrålning i vardagen.

- För mig var det viktigt att hitta en produkt som når direkt ut till cellerna i kroppen, först då kan hälsan förbättras!